Berry's Beddenzaak is aanwinst voor Losser

Berry's Beddenzaak is aanwinst voor Losser

Twee jaar geleden besloot Berry Kulpe (52) na jarenlang als vertegenwoordiger in de beddenwereld werkzaam te zijn geweest, om zelfstandig verder te gaan. Hij was op zoek naar een mooie locatie in Twente. En hij koos voor Losser.

Waarom koos je voor zelfstandigheid?

Berry: “Ik heb jarenlang ervaring opgedaan als vertegenwoordiger van bekende beddenfabrikanten in zowel binnen-als buitenland. Daardoor vergaarde ik veel kennis in de productie van bedden en vooral van matrassen. Ik bezocht internationale beurzen en buitenlandse fabrieken en kreeg veel knowhow in die wereld, zoveel dat ik besloot om het vertegenwoordiger werk achter mij te laten en een eigen zaak te beginnen”.

Waarom koos je voor Losser?

Berry: “Ik ben natuurlijk een echte Twentenaar. Ik ben geboren in Hengelo en woon inmiddels al 29 jaar in Oldenzaal. Via een kennis kreeg ik de tip dat het pand van Frank’s Fashion aan de Bernard Leurinkstraat beschikbaar zou komen. Na een korte inspectie besloot ik de stap te wagen”.

Hoe is balans na twee jaar in Losser?

“Ik ben heel blij in Losser. Niet alleen omdat het zakelijk uitstekend gaat, maar ook omdat de mensen uit Losser en omgeving bijzonder vriendelijk en gemoedelijk zijn. En de plek met parkeerplaatsen direct voor mijn zaak is ook een schot in de roos”.

Waarin onderscheid je je in vergelijking met andere beddenwinkels?

“Ik wil alleen maar kwaliteit verkopen. Ik geef persoonlijke adviezen. Ieder mens moet slapen en heeft een matras nodig die op hem of haar is afgestemd. En daar wil ik een deskundig oordeel over geven. Ik merk dat mijn klanten dat op prijs stellen en daarover tevreden zijn. Voor mij is dat heel prettig, want mond op mond reclame is de beste aanbeveling”.

Wat zijn de ambities van Berry’s Beddenzaak?

“Ik hoop dat iedereen in Losser Berry’s Beddenzaak weet te vinden en ik garandeer absolute kwaliteit en eerlijkheid. Op die manier wil ik mijn zaak uitbreiden want mijn zoon staat te popelen om ook in de zaak te komen werken. En aangezien hij ook Berry heet, komt dat qua naam heel mooi uit”.

Berry’s Beddenzaak in gevestigd aan de Bernard Leurinkstraat 9 te Losser.

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud