Bedenk naam en clubkleuren fusieclub s.v. A.J.c. ’96 en K.V.V. Losser

Bedenk naam en clubkleuren fusieclub s.v. A.J.c. ’96 en K.V.V. Losser

Ruim 4 maanden geleden hebben de besturen van s.v. A.J.c. ’96 en K.V.V. Losser haar leden geïnformeerd over de intentie om gezamenlijk te gaan bouwen aan 1 nieuwe voetbalvereniging in Losser. Inmiddels zijn er 8 werkgroepen geformeerd en wordt er door diverse vrijwilligers veel werk verzet. De werkgroep “Uitstraling” heeft een duidelijke opdracht: Wat wordt de naam en wat worden de clubkleuren van de nieuwe voetbalvereniging ?

Lekker duidelijk … ja … dat wel, maar hierbij is hulp heel welkom. Ze vragen jullie dan ook om als individu of als team met hen mee te denken en je ideeën door te geven.

Dit kan vanaf vandaag tot en met dinsdag 15 februari 17.00 uur digitaal via dit (https://forms.gle/BtByrjQJtgPc9jPr5) formulier. Doe je dat liever op papier… dat kan natuurlijk ook. Vanaf aanstaande woensdag liggen er formulieren in de sportkantines. Omdat de sportkantines niet altijd geopend zijn, vind je de formulieren ook bij ’t Hoen Sport (Sint Maartenstraat 18 in Losser) waar je overdag terecht kunt. De ingevulde formulieren kunnen in de daarvoor bestemde ideeënbus worden achter gelaten.

Dinsdagavond 15 februari inventariseert de werkgroep “Uitstraling” de ingezonden clubnamen. Zij selecteren een aantal clubnamen waaruit de leden van beide clubs door middel van een stemming uiteindelijk de definitieve clubnaam kiezen.

Omdat voetbal en competitie niet los van elkaar te zien zijn, verloten ze onder de inzenders van de definitieve clubnaam een leuke prijs. Voor zowel één individu als één team. Kom maar door met jullie ideeën dus … zij zijn heel benieuwd !!!

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud