Zeskamp Judo Losser

Zeskamp Judo Losser

Op zaterdag 20 februari hield Judo Losser een zeskamp voor de jeugd op het terrein van MAN. Een week eerder werd de Sport&Spel ochtend nog in de sneeuw afgewerkt en vlogen de sneeuwballen in het rond en waren er wedstrijdjes op de slee. 

Corona proof actief zijn

Nu scheen de zon volop en zette elk team zich keihard in om de wedstrijden te winnen. In de eerste groep kwamen 17 jonge judoka’s van onder de 8 jaar aan de beurt om actief te zijn in deze corona tijd. Toen hun zeskamp erop zat was het tijd voor de volgende 22 jonge judoka’s van boven de 8 jaar.

De judozaal is nog steeds verboden terrein maar de Losserse club vindt steeds weer mogelijkheden om buiten activiteiten aan te bieden. Wekelijks zijn er op maandag en zaterdag buiten Sport&Spel lessen en daar waar mogelijk worden extra activiteit opgezet om de leden fit te houden.

In de zeskamp strijden teams tegen elkaar om te zien wie het spelonderdeel wint. Er waren diverse spellen zoals Touwtrekken, Blindemannetje, Skilopen en een Parcours (slalommend om kegels, door hoepels kruipen en onder touwen door duiken. Niets was te gek.

Tussendoor was het tijd voor warme chocomelk met slagroom, maar door het mooie namen de meeste kids liever koude chocomelk, maar wel met een dikke toef slagroom. Na alle onderdelen afgewerkt te hebben was het tijd om naar huis te gaan. De ouders stonden de judoka’s al op te wachten bij de poort. De zeer geslaagde middag werd georganiseerd door de ActiviteitenCommissie.

Ouders en de judoka’s genoten thuis na bij de foto’s op facebook en www.judolosser.nl.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud