Vier generaties op camping de Veldzijde

Vier generaties op camping de Veldzijde

Rie Pannekoek (87) uit Apeldoorn, bezoekt als sinds 1966 op camping de Veldzijde in Losser aan de Honingloweg. Ze heeft hier de bijnaam vrouwtje Pannekoek. Haar motivatie om hier steeds weer terug te komen is dat het er zo lekker rustig is, dat alles perfect schoon en goed georganiseerd is en niet in de laatste plaats de geweldige gastvrijheid. En als je haar vraagt wat het mooiste in de omgeving zegt ze de ligging van de weilanden tegen de boswallen. Apeldoorn is ook mooi maar dit is toch iets anders.

Dochter Marjo Ruijsch

Marjo (61) bezoekt de camping sinds 2003. Aanvankelijk stond ze met haar gezin in Lattrop op de camping Rammelbeek/Gelebeek. Soms bezocht ze haar ouders op de camping in Losser. Dat beviel haar en haar man en de kinderen zo ontzettend goed dat ze de camping in Lattrop verruild hebben voor camping de Veldzijde in Losser.

Kleinzoon Mark Ruijsch

Mark (36) ging dus in 2003 met zijn ouders mee van Lattrop naar Losser. Maar Mark was hier al een bekend persoon. Hij bezocht heel vaak zijn opa en oma. Hij vond het geweldig in Losser. Een camping annex boerderij. Zijn lust en zijn leven. Hij mocht Gerard en zijn vrouw Christine, destijds de eigenaren van de camping helpen op de boerderij en met de verbouwing. Hij heeft geholpen de twee schuren bestemd voor vee en jongvee te verbouwen in drie vakantiehuisjes. Een geweldige tijd zegt hij.

Achterkleinzoon Jelte Ruijsch

Jelte (1) is de vierde generatie. Op zijn klompjes trapt hij een balletje met de overige campinggasten. Onverstoord stapt hij rond met zijn mooie bolle wangen en lijkt zich van de hele wereld niets aan te trekken. Je kunt zien dat hij zich op zijn gemak voelt in Losser.

De Veldzijde

Camping de Veldzijde is opgericht door Gerard en Christine. Ze zijn sinds 2017 met pensioen. Daarna is de camping overgenomen door Marc en Caroline, die met hulp van hun zonen Juriën en Joran de camping bestieren. Natuurlijk springen Gerard en Christine nog altijd bij. En het is te zien dat zoveel mensen zich bemoeien met het onderhoud van de camping want alles staat er piekfijn bij. http://www.develdzijde.nl

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud