De verdwenen groenton (vervolg)

De verdwenen groenton (vervolg)

Naar aanleiding van de verdwenen groenton heeft Hallo Losser contact opgenomen met Twente Milieu en navraag gedaan.

Wat gebeurt er als vuilniston in vrachtwagen verdwijnt

De chauffeur meldt aan de uitvoeringscoördinator van Twente Milieu dat er een vuilniston in de vrachtwagen is verdwenen met vermeldlng van de straat. De uitvoeringscoördinator geeft het door aan Klantenservice, zodat als u belt het bekend voorkomt (was bij mij overigens niet het geval). Na uw telefoontje naar Klantenservice krijgt u een vervangende ton.

Waarom valt de vuilniston in de vrachtwagen

Volgens Twente Milieu wordt dit veroorzaakt door een ongelijke gewichtsverdeling van inhoud van de vuilniston. Er worden per dag 200.000 tonnen geleegd en daarbij verdwijnen 5-10 tonnen in de vrachtwagen. Bij Twence wordt de vrachtwagen geleegd en komen de tonnen “boven water”, maar daar wordt niet gekeken naar de adressticker.

Twente Milieu gaat labels maken die chauffeur aan de vuilnistonnen gaat hangen

Twente Mileu is bezig met het laten maken van labels met een tekst in de trant van “Beste buren, Helaas is er een vuilniston van een van uw buren in de vuilniswagen gevallen. Neem contact op met Klantenservice van Twente Milieu voor een vervange vuilniston”. Dan hoeft degene die de ton kwijt, is niet te gaan zoeken in de buurt. 

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud