Remix en Melissa Smilda zondag te gast bij Radio RTV Losser

Remix en Melissa Smilda zondag te gast bij Radio RTV Losser

Remix en Melissa Smilda zondag te gast bij RTV Losser. Remix is vanaf 13:30 uur aanwezig en Melissa Smilda is te beluiteren tussen 12:00 en 13:00 uur. Luister via: http://www.radio-nederland.nl/rtv-losser

Melissa Smilda

Melissa Smilda is geboren in de stad Groningen en woont nu in het Noord Drentse dorpje Peize.
In 2012 is ze begonnen als soloartiest. Daarnaast is ze zangeres bij de band Ideaal, waar ook haar vader Zweitse Smilda deel van uitmaakt. Als klein meisje was ze al dol op het Hollandse repertoire. Veel luisterde ze naar de Nederlandse muziekzenders en met name het Hollandse Lied sprak haar erg aan. Piratenmuziek zat toen al in haar bloed, maar ze had nog geen ambitie om zelf op de planken te gaan staan maar dat is nu zeker gelukt! Veel mooie singles uitgebracht en ze worden allemaal regelmatig gedraaid op RTV Losser. Zondag 7 maart is Melissa Smilda te gast in de studio en luister mee tussen 12:00 en 13:00 uur op Radio RTV-Losser.  http://www.radio-nederland.nl/rtv-losser

Remix

Het muzikale bloed van Markeloër Han Overmaat (geboren in Deventer) begon al op vroege leeftijd te stromen toen hij in aanraking kwam met zijn lievelingsinstrument de accordeon op de Deventer muziekschool. Tijdens zijn studieperiode maakte Han deel uit van diverse bandjes. Het echte grote werk begon op zijn 19e toen hij accordeonist werd bij de Alleycats uit Deventer. Van elektronische accordeon is hij overgestapt op orgel en later diverse keyboards.

Daarna speelde Han 6 jaar als toetsenist bij de Hammond Four. Toen de band TSM uit Markelo de trouwpartij van Han mocht invullen had hij een wens: deel uitmaken van die band, die droom kwam uit. Maar liefst 17 jaar maakte Han daar een fantastische tijd mee en deed met name veel ervaring op tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten en dansavonden.

Aan TSM kwam een einde en zo formeerde Han vlak daarna de regionaal bekend staande band New Comets. Om iedereen zijn muzikale vrijheid te gunnen besloten de leden van die band in het najaar van 2007 een nieuwe koers te gaan varen en zijn onder de naam Remix partyband  een andere muzikale weg ingeslagen. Nu in 2021 is Remix gezellig te gast in de radio show op zondag 7 maart om 13:30 uur bij Radio RTV-Losser.

 

Auteur: Bert Bos
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud