QiGong in ‘t Trefhuus Overdinkel

QiGong in ‘t Trefhuus Overdinkel

Op vrijdag 29 oktober van 11.00 tot 12.00 uur geeft Eva Jensen een gratis proefles QiGong in ’t Trefhuus in Overdinkel.

QiGong

Het meest herkenbare van de QiGong oefeningen zijn de opeenvolgende bewegingen. Elke beweging heeft een positief effect op de gezondheid. Daarnaast wordt iedere oefening in meditatieve beweging uitgevoerd. Daarom is QiGong ook wel bekend als meditatie in beweging.

Kennismaking

De zomer is voorbij en het al weer in de herfst. Tijd om iets voor jezelf te doen om je fit te blijven voelen. Deze gratis les is een kennismaking met de 8 Brocaten, een serie uit de QiGong. Deze oefeningen, geeft je lichaam en geest tijd voor herstel. Ben je nieuwsgierig geworden doe dan mee aan deze les. Wie weet zijn de vervolglessen ook iets voor jou.

De lessen worden door Eva Jensen verzorgd. Ze heeft in Noord Duitsland les gegeven nadat ze de opleiding in Schwarzenberg van het LaoShan Centrum had afgerond. Bij terugkomst in Nederland ook in Stiens, Moddergat en Zwolle heeft ze met veel plezier les gegeven.

Gezonder en fitter

Haar passie is gezondheid in beweging. Ze begeleidt mensen om zich gezonder en fitter te voelen. Zowel geestelijk als fysiek. Ze oefent graag QiGong in de natuur. Twente is zo mooi om de natuur te beleven, dus heel geschikt om ook buiten actief te zijn, 1x per maand biedt ze dat graag aan. Voor meer informatie: www.qigongnatur.eu

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud