Natuurcamping Olde Kottink genomineerd als camping van het jaar 2021

Natuurcamping Olde Kottink genomineerd als camping van het jaar 2021

Natuurcamping Olde Kottink (Beuningen) is woensdag 2e geworden bij de ANWB verkiezing “Camping van het jaar 2021” in de categorie “De mooiste charmecamping”. Winnaar werd Camping De Helfterkamp in Vaassen. Dit was een reden voor wethouder Harry Nijhuis om eigenaar Agnes Hermelink donderdag met een bloemetje te verrassen. Dit was ook bedoeld om de familie Hermelink een hart onder de riem te steken in corona tijd.

Natuurcamping Olde Kottink

De camping aan de Dinkel biedt ruim plaats aan 90 tenten / caravans. Elke tent of caravan heeft stroom en per twee een kraan. Het is een camping voor memsen die rust willen, dus geen uitgebreid entertainment. Naast de camping (open van 1 april tot 1 oktober) kunnen het hele jaar 2 keer 3 bungalows gehuurd worden. De nieuwste ruime bungalows zijn ruim 2 jaar oud, van alle gemakken voorzien. Het dak ligt vol zonnepanelen en de stroom is niet alleen voor de bungalow maar ook voo de camping. De eigenaren, Agnes en Marcel Hermelink, doen al het werk zelf, zoals schoonmak van toiletgebouw en bungalows en onderhoud van de camping.

Pastorie Beuningen

De eigenaren, Agnes en Marcel Hermelink, verhuren ook de pastorie van Beuningen, nadat ze deze gerenoveerd hebben.

Veel last van corona gehad?

Na een moeizame start van 2020 ontwikkelde het bezetting van de camping zich uitstekend. “Nooit geweten dat Twente zo mooi is” was een veel gehoorde uitspraak. Veel bezoekers waren nog niet eerder in Twente geweest. Ook de boekingen voor 2021 zien er goed uit.

 Toiletgebouw

.Op het veld tussen de 2 berken is ruim plek voor 4 caravans / tenten

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud