Kruidvat Losser zal Thea Sanderink-Nijhuis missen

Kruidvat Losser zal Thea Sanderink-Nijhuis missen

Ruim 15 jaar was zij het gezicht van Kruidvat Losser. Vandaag nam ze afscheid van haar collega’s en gaat ze met pensioen. Met pijn in haar hart, dat wel.

Klantvriendelijk, behulpzaam en collegiaal

Dat waren de trefwoorden van Gaby van den Boomgaard, de filiaalmanager van Kruidvat Losser, als ze gevraagd wordt een beeld te scheppen van Thea. En of dat nu was bij de voormalige vestiging van de Trekpleister of bij het Kruidvat, Thea was er altijd voor alles en iedereen.

Afscheid met dubbel gevoel

Thea: “Ik neem afscheid met gemengde gevoelens. Ik zal mijn collega’s en de klanten gaan missen, want ik heb mijn werk altijd met plezier gedaan. Maar nu is het tijd voor iets anders. Mijn man Alfons stopt op 30 april ook met werken en we gaan er van genieten. We hebben inmiddels vier kleinkinderen die allemaal in de buurt wonen en daar gaan we leuke dingen mee doen. En we gaan zeker weer naar ons geliefde Oostenrijk waar we met ons gezin heel vaak op vakantie naar toe gingen. Maar ook Beuningen is mooi en in onze tuin kan ik enorm genieten”.

Wat Thea absoluut niet zal missen is het autoruitje krabben als ze in de vrieskou ‘s morgens om kwart over 7 naar haar werk moest. Dan draait ze zich nu nog een keertje om.

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud