Feestje voor voedselbank vrijwilligers

Feestje voor voedselbank vrijwilligers

Ter ere van het 10 jarig jubileum (van vorig jaar), ter ere van het officiële afscheid van de “oude” voorzitter Jos in het Veld en ter ere van het feit dat we gewoon toe waren aan een feestje”, dat waren de openingswoorden van interim voorzitter Anton Righart tijdens het feestje voor de vrijwilligers van de voedselbank bij Dijk59 op woensdag 03 november.

Vorig jaar konden we helaas ons jubileum niet vieren, om welbekende redenen, dus we zijn blij dat het nu wel plaats heeft kunnen vinden. Onder het genot van heerlijk eten en een drankje werd eindelijk weer eens bijgepraat onder de vrijwilligers.

Afscheid Jos in het Veld

Natuurlijk was er de nodige aandacht voor het afscheid van Jos in het Veld, die 8 jaar lang als voorzitter zijn ziel en zaligheid heeft gegeven voor de Voedselbank Losser. Hij was het gezicht van de lokale Voedselbank, had iedereen in zijn telefoon binnen handbereik en anders wisten ze hem wel te vinden. Voor iemand die eigenlijk maar 3 jaar zou aanblijven is een applaus na 8 jaar zeker op zijn plaats. Jos praatte en regelde de afgelopen jaren heel veel. Twee verhuizingen verder zitten ze nu op een geweldige plek in Losser. Ook de Voedselbankbus werd volledig gesponsord mede door de inzet van Jos.

Jos kon het uiteraard niet nalaten om toch nog even het (laatste) woord te nemen. Hij vermeldde zijn lange zoektocht naar een opvolger, waarbij het argument “geen tijd” wel heel vaak voorbijkwam. Hij bedankte alle vrijwilligers met de woorden; “Iedereen doet zijn eigen ding, doet wat hij of zij kan en iedereen draagt zo bij aan deze mooie Voedselbank. Ik had het niet willen missen.

De Voedselbank dankt Dijk59 bedanken voor de gastvrije ontvangst en hun sponsoring bij deze avond. Mede namens ook twee niet te noemen sponsoren hebben ze genoten van een topavond met heerlijk eten en drinken.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud