Dringende oproep van burgemeester Cia Kroon

Dringende oproep van burgemeester Cia Kroon

Dringende oproep van burgemeester Cia Kroon om ons aan de regels te houden.  De situatie is heel ernstig en in de gemeente Losser en Twente nog ernstiger dan gemiddeld in Nederland. Het spant er nu om, nu de nog besmettelijker variant van corona  in opkomst is. Laten we met zijn allen zoveel mogelijk verlies en verdriet voorkomen. Ziet u iets waar u zich zorgen om maakt, meld het dan bij de politie.

Lieve mensen,

‘Hoe kan je de avondklok omzeilen? De hele nacht samen doorhalen! ‘. ‘Mijn kleinkind begrijpt de Coronaregels niet, dus vieren we zijn verjaardag met de hele familie.’

Zo’n 85% van de besmettingen vind thuis plaats; als ik bovenstaande hoor weet ik waarom. Er zijn nog steeds mensen die zich niet aan de regels houden en daarmee een gevaar vormen voor zichzelf en anderen. De situatie is heel ernstig, en in de gemeente Losser en Twente nog ernstiger dan gemiddeld in Nederland. Tientallen mensen met Corona zijn in onze gemeente overleden.

Het spant er nu om. De nog besmettelijker Britse variant van Corona is in opkomst. Als we ons niet aan de regels houden overlijden er nog veel meer mensen, kan straks de zorg niet meer worden geleverd, vallen bedrijven om doordat ze niet open kunnen, raken mensen hun werk en inkomen kwijt. Iedereen kent mensen in zijn omgeving die ernstig ziek zijn of zelfs zijn overleden aan Corona.

Wij leven intens mee met de nabestaanden en wensen de mensen die ziek zijn van harte beterschap. Laten we met zijn allen zo veel mogelijk nog meer verlies en verdriet voorkomen.

Op afstand dicht bij elkaar.

Cia Kroon

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud