CV de BokelBulkes presenteert de Wisselgraaf 2022

CV de BokelBulkes presenteert de Wisselgraaf 2022

Het was een andere opkomst als andere jaren en 12 november 2021 gaat de boeken in als uniek. Wegens de onzekere tijden is het de BokelBulkes niet gelukt om nieuwe hoogheden aan te zoeken welke het aandurfden om het carnavalsseizoen aan te gaan. Maar de BokelBulkes zullen de BokelBulkes niet zijn om hier een passende oplossing voor te vinden.

Om 20.11 uur was de aftrap en kwam de vereniging naar voren met voor de laatste keer regerend Graaf Edwin en zijn adjudanten Martijn en Peter met hofchauffeur Remon en Opperkälfke Iris onder muzikale begeleiding van kapel de Anklojers. Kort daarna was het voor hen echt gedaan en werden ze ontdaan van al hun versierselen en bescheiden en konden ze zich weer tussen het publiek begeven.

Door de nauwe samenwerking tussen gravengarde, adjudantengarde en niet te vergeten de kälfkes presenteerden zij om 22.00 uur de wisselgraaf. Een aantal oud graven hebben hun tenue uit de mottenballen gehaald en kwamen allen ten tonele en zullen het komende seizoen om beurten aanwezig zijn bij de diverse uit-tredens en activiteiten.

Dat dit verrassingseffect mensen nieuwsgierig maakte bleek wel uit het grote aantal aanwezigen die zich hadden verzameld in de residentie Hotel – Restaurant Savenije te Lonneker. Het was een gezellige avond met alle aspecten welke er normaal ook zijn. Het DJ duo Knol & Hoek waren present voor het licht en geluid en kregen zeker de voetjes van de vloer.

Zelfs een lied was er voor deze gelegenheid gemaakt en werd ten gehore gebracht door een aantal Kälfkes en werd er een medailleparade gehouden om alles zoveel mogelijk “normaal” te doen lijken.

Ook een motto is er voor dit seizoen aan gehangen: MET ’T OALE SPUL VAN STAL VIERT WIE DIT JOAR CARNAVAL

Benieuwd naar al activiteiten van  CV de BokelBulkes? Ga dan naar www.bokelbulkes.nl

Auteur: Anonymous (niet gecontroleerd)
Geplaatst in: Archief, Evenementen, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud