2021

Top2000 kerkdienst op 30 december om 19:30

Top2000 kerkdienst op 30 december om 19:30

Eind december stemt een groot deel van Nederland weer af op de Top2000, de lijst met de meest populaire nummers aller tijden. Nummers uit de Top2000 zijn te horen in de online Top2000 kerkdienst, die dit jaar in de Ontmoetingskerk in Enschede wordt gehouden. Het is een viering met ruimte voor woorden, voor stilte, voor het aansteken van een kaarsje en vooral voor veel goede live muziek.

Top2000 kerkdienst op 30 december om 19:30 Lees verder »

Een wens gaat in vervulling

Een wens gaat in vervulling

In oktober van dit jaar kon je op Hallo Losser lezen dat ’t Lossers wenshoes is geopend door wethouder Anja Prins. Het wenshoes staat bij de hoofdingang van ’t Lossers Hoes. Het is gemaakt door cliënten van Aveleijn en medewerkers van het Gilde. Het is een initiatief van Asito, die Karin Freriksen van www.wish3.nl hebben ingeschakeld om dit te realiseren.

Een wens gaat in vervulling Lees verder »

Nieuws van waterschap Vechtstromen

Nieuws van waterschap Vechtstromen

De informatie in dit artikel is afkomstig uit de nieuwsbrief van het waterschap Vechtstromen van december 2021. Hierin o.a. de status van Dinkeldal Zuid, het project om de Dinkel te laten meanderen (slingeren) tussen de Duitse grens tot de Hoofdstraat achter de Pol langs. Verder de werkzaamheden aan de Glanerbeek, Kloosterhuizenbeek, Elsbeek en Ruhenbergerbeek. Tot slot het waterplan omgeving Kramerswatergang in De Lutte.

Nieuws van waterschap Vechtstromen Lees verder »

Brief SBTL aan formateur inzake Noordelijke aftakking Betuwelijn

Brief SBTL aan formateur inzake Noordelijke aftakking Betuwelijn

De Stichting Behoud Twents Landschap heeft onderstaande brief geschreven aan de kabinetsformateur inzake de lobby van de Amsterdamse en Rotterdamse haven  om de aanleg van de noordelijke aftakking van de Betuwelijn versneld aan te leggen. Dit zal een enorme impact hebben op het landschap en met name de in de gemeente Losser liggende landgoederen. Reden waarom zij een alternatief tracé bepleiten langs de A31 in Duitsland.

Brief SBTL aan formateur inzake Noordelijke aftakking Betuwelijn Lees verder »

Aanpak kruising LAGA fietspad en Hoofdstraat verloopt zeer traag

Aanpak kruising LAGA fietspad en Hoofdstraat verloopt zeer traag

Op 13 december 2020 schreef Hallo Losser dat de veiligheid bij de aansluiting van het fietspad achter de Pol op de Hoofdstraat een groot punt van zorg was. Op 30 november 2020 verklaarde een ambtenaar van de gemeente Losser dat er wel een schets ligt van 3 jaar geleden, maar geen uitgewerkt plan lag. Een gerenommeerd bureau op het gebied van verkeer gaat naar de verkeerssituatie kijken en die moeten met een voorstel komen. Het uitgewerkte plan wordt in de eerste helft van 2021 verwacht. 

Aanpak kruising LAGA fietspad en Hoofdstraat verloopt zeer traag Lees verder »

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud