Vragenlijst: Samen werken we aan vitaliteit

Vragenlijst: Samen werken we aan vitaliteit

De gemeente Losser wil graag van inwoners horen wat waar zij behoefte aan hebben op het gebied van voeding, bewegen, voorzieningen of ten aanzien van verenigingen.

Is er nog iets dat mist aan het sport- of beweegaanbod binnen de gemeente Losser?

Welke ideeën hebben inwoners over vitaliteit? Belangrijk dus om mee te praten en te doen. Dat kan door het invullen van een vragenlijst.

“Samen fit en gezond zijn, vinden we belangrijk voor onze inwoners en de leefbaarheid van het dorp. Het is prettig om lekker in je vel te zitten. Je kunt daaraan zelf of met anderen werken. Inwoners hebben nu de kans om mee te praten  door het invullen van de vragenlijst”, zegt wethouder Harry Nijhuis. 

“Alle inwoners, jong en oud, kunnen meedoen. Ook via de sportverenigingen zetten we de vragenlijsten uit. De uitkomsten gebruiken we om actiepunten af te spreken en deze met elkaar uit te voeren.”

Eind vorig jaar hebben sportverenigingen, zorgpartijen, onderwijs, fysiotherapeuten, diëtistes met veel enthousiasme samengewerkt aan een Lokaal Sportakkoord. Het Lokaal Sportakkoord heeft als doel om inwoners uit de gemeente Losser gezonder en vitaler te maken. 

JBL Speaker winnen

De vragenlijst kan anoniem ingevuld worden. Maar dan kun je niet meedingen naar de prijzen. Onder de jongeren wordt namelijk een JBL Speaker verloot en onder volwassenen een Vitaliteitspakket. 

De vragenlijst voor volwassen inwoners staat op: https://nl.surveymonkey.com/r/SamenInBeweging_GemeenteLosser

De vragenlijst voor jongeren is te vinden via: https://nl.surveymonkey.com/r/SamenInBeweging_J

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud