Vier nieuwe spelers voor AJc’96

Vier nieuwe spelers voor AJc’96

In de afgelopen periode heeft voetbalvereniging AJc’96 maar liefst vier nieuwe spelers aan haar selectie voor het volgende seizoen toegevoegd.

Van SVZW in Wierden komt Bas Woesthuis over. De 32-jarige inwoner van Losser wordt bij AJc’96 de assistent-trainer van zijn neef Niek Woesthuis, de hoofdtrainer volgend seizoen. Hij zal ook in het eerste elftal gaan spelen. Bas speelde in zijn jeugd bij KVV Losser, vertrok naar Quick’20 en na een aantal jaren in de Oldenzaalse hoofdmacht kwam de overgang naar SVZW. Nu, na vele jaren deel te hebben uitgemaakt van het eerste elftal van SVZW, komt dus de overgang naar AJc’96.

In zijn kielzog komen Matthijs Witten en Nick Koopmans ook van SVZW naar AJc’96. Twee jonge voetballers die nu een periode deel hebben uitgemaakt van de eerste selectie bij SVZW maar het niet langdurig tot een basisplaats schopten en speeltijd zoeken. Voor AJc’96 zijn deze jongens een absolute meerwaarde, net als Bas die met zijn routine veel zal toevoegen.

Tot slot komt Bob Golbach over van KVV Losser naar AJc’96. Na blessureleed is deze jonge talentvolle spits weer fit en op zoek naar prestatief voetbal op zaterdag. Ook Bob zal wat toevoegen aan de selectie van AJc’96 die nu een mooie kwaliteitsimpuls heeft ondergaan.

Voorzitter Robert de Vries: “we hebben vier kwalitatief sterke spelers toegevoegd aan onze selectie voor volgend seizoen. Laten we hopen dat het nieuwe seizoen op een normale manier kan beginnen. Laat duidelijk zijn, voetbal is nu al helemaal een bijzaak, de gezondheid van iedereen staat voorop. Ook al is de kantine dicht en verliezen we veel inkomsten. Het is allemaal niet belangrijk in vergelijking met dat wat we vandaag de dag moeten trotseren. In de achtergrond zijn we uiteraard wel druk doende het geheel overeind te houden en dus hebben we ook met deze jongens gesprekken gevoerd, op een verantwoorde manier. We zijn zeer content met hun komst en kijken uit naar een mooi seizoen in gezonde omstandigheden.”

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud