Twee verrassingen op één dag

Twee verrassingen op één dag

De bewoners van Oldenhove en Maartens stede zijn op 1 april weer eens in de watten gelegd.

 

Kroketten

Rond het middaguur kwam het team van cafetaria De Egel kroketten brengen voor alle bewoners. En omdat het op 1 april gebeurde zou je denken dat het een grap was. Echter niets is minder waar. Het idee kwam van de eigenaar Mike Egelink en zijn echtgenote Lidya. Het team van De Egel wilde ook graag een steentje bijdragen en heeft de fooienpot voor dit gebeuren beschikbaar gesteld. Een prachtige geste van het team en het cafetaria.

Openlucht concert

Op verschillende plekken rond het gebouw werd gespeeld door de fantastische band Iets Losser, waarin Selina Reuvers de lead singer is. Prachtige muziek, geheel afgestemd op de doelgroep. De mensen genoten vanachter hun ramen en vanaf het balkon.

Goeds in de mens

Het coronavirus brengt een hoop ellende met zich mee. Ouderen die vereenzamen. Kinderen en kleinkinderen die van je verstoken blijven. Activiteiten die uitgesteld moeten worden en de vele mensen die ten gevolge van deze ziekte overlijden. Het heeft echter ook een kant waarbij je de mens anders gaat bezien. Het brengt het goeds in de mens naar boven. Je ziet en hoort overal dat men wat voor elkaar over heeft. En in Twente helemaal natuurlijk. “Wie bint nie veur niks noabers!”

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud