Trainingsdag bij Losserse Tennis Club

Trainingsdag bij Losserse Tennis Club

Omdat het tennisjaar dit jaar anders verloopt dan andere jaren, heeft dit ook gevolgen voor de tennistraining.

Sinds dit jaar worden trainingen bij LTC verzorgd door Ben Hassing en zijn assistent Daan Stegge. De trainingen zijn vanwege het corona virus later gestart. Ben Hassing heeft daarom een plan gemaakt, om binnen de mogelijkheden die geboden worden door de overheid, zoveel mogelijk lessen zo snel mogelijk in te gaan halen. Zaterdag 13 juni is daarmee een start gemaakt.

Training voor leden LTC en TCO

Ruim 70 trainende leden van zowel LTC Losser als TC Overdinkel werkten zich in het zweet op het fraaie tennispark van LTC aan de Smalmaatstraat in Losser. Van 14 uur tot 16.30 kreeg de eerste groep de mogelijkheid om onder leiding van maar liefst 4 ervaren tennistrainers alle slagen die bij het tennissen van belang zijn te oefenen. Vanaf 16.30 was de tweede groep aan de beurt en zij waren actief tot 19 uur. Het was een stralende zaterdag en er is menig bidonnetje leeg gedronken. 

Helaas na de training direct naar huis

Omdat er nog strenge regels gelden werd iedereen verzocht om na de training direct naar huis te gaan. Hier is goed gevolg aan gegeven, waardoor ook de tweede zaterdag die gepland is, kan doorgaan. Zaterdag 27 juni is dan ook deel 2 van deze bijzondere opzet.

LTC hoopt binnen niet al te lange tijd iedereen weer welkom heten op de tennisbanen en mogelijk dan ook weer onder het genot van een drankje na te genieten.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud