Tourist info Losser zoekt vrijwilligers

Tourist info Losser zoekt vrijwilligers

Het toeristisch seizoen in de gemeente Losser is in aantocht en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen toeristen en inwoners terecht bij de Tourist info’s in de gemeente Losser.

De werkzaamheden bij de Tourist info bestaan onder meer uit het verstrekken van toeristische informatie, de verkoop van verschillende artikelen zoals fiets- en wandelroutes, cadeaubonnen, souvenirs, arrangementen en entreebewijzen. Daarnaast horen er ook werkzaamheden bij zoals de on- en offline promotie van het gebied, het organiseren van fiets- en wandeltochten, ontwikkelen van arrangementen, het uitzetten en controleren van routes en administratie werkzaamheden. 

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om één dagdeel in de week actief te zijn voor Tourist info Losser in ‘t Lossershoes. Wij zijn op zoek naar iemand voor de donderdag en iemand voor de vrijdag. Heeft u tijd en interesse om bezoekers te informeren en te enthousiasmeren over alle mogelijkheden die in het gebied geboden worden en te ondersteunen met computerwerkzaamheden, reageer en wie weet wordt u wel één van onze nieuwe vrijwilligers.

Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met mevrouw E. Roolvink, tel: 0541-551160 of via: .

 

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud