Toch ruimte voor cultuur?

Toch ruimte voor cultuur?

Na het lezen van het artikel “Toneelspelers in nood” dat op 3 september op Hallo Losser verscheen wil Ingrid van Mook, eigenaar en beheerder van de Tennishal aan de Smalmaatstraat in Losser hier graag via Hallo Losser op reageren.

Ingrid runt, al sinds de eerste dag dat er een bal is geslagen, op dit tenniscomplex in 1980, de zaken www.tennishal-losser.nl

Ingrid van Mook zegt:

“Er is in Losser wel degelijk ruimte voor de cultuur zoals onder andere de toneel en de muziek. In de tennishal is een benedenruimte van ongeveer 180 m2 vrij waar dit heel goed mogelijk is. Tot voor kort werd deze ruimte gebruikt door de tafeltennisvereniging SMASH. Deze vereniging is echter door het afnemen van leden opgeheven. De ruimte kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Toneel, muziek, vechtsporten zoals judo en budo, een dansschool zou er prima uit de voeten kunnen, ouderengym en nog wel meer denkbare sporten en theaterinstellingen.

Ook is het mogelijk om er een podium te bouwen zodat ook uitvoeringen en eventueel concerten kunnen plaats vinden. De ruimte heeft twee in- en uitgangen. Als verenigingen deze ruimte in combinatie willen gebruiken en ze delen samen de huurprijs, is dat heel goed te doen. Ik nodig clubs dan ook graag uit om eens poolshoogte te komen nemen om te bezien wat de mogelijkheden zijn.”

 

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud