Summer Fun Festival voor jeugd in Losser

Summer Fun Festival voor jeugd in Losser

Nog twee weken en dan begint de zomervakantie op de scholen. Maar voor veel gezinnen zal de zomervakantie anders zijn dan anders. Door de toestanden rondom het coronavirus zullen veel gezinnen niet met vakantie kunnen

Mooi initiatief stichting Fundament Losser

De stichting Fundament in Losser kwam echter met een fantastisch idee op de proppen:  “ Het Summer Fun Festival “voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Tijdens de vakantie wordt er van alles georganiseerd, zoals b.v. zumba dansen, kleurwedstrijden, kickboksen, skeeleren, fotograferen, schilderen en nog veel meer.

Vanmorgen maakten wethouder Anja Prins en fundament directeur Ans Dijkhuijs een begin met het uitdelen van 1800 goodiebags aan leerlingen van het basisonderwijs. In de goodiebag zat behalve het programma van het Summer Fun Festival ook nog een verrassing om in de zomer mee te spelen.

Pip en Lien hadden de primeur

Pip uit groep 5 van de Imenhof en Lien uit groep 8 van de Verrekijker mochten ten overstaan van vele klasgenootjes als eersten de goodiebags in ontvangst nemen. Er is ook nog een onlineprogramma beschikbaar waaraan kinderen en jongeren thuis, alleen, of met broertje/ zusje/ ouders aan mee kunnen doen.

Meer informatie over het Summer Fun Festival is te vinden op https://www.stichtingfundament.nl/summer-fun-festival-12.

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud