Prima prestaties jeugdleden Iphitos

Prima prestaties jeugdleden Iphitos

Op zaterdag 26 september stond er voor de atleten van Iphitos een baanwedstrijd op het programma.

Het was even afwachten of deze doorging, maar gelukkig kon er weer gesprint, geworpen en gesprongen worden in wedstrijdverband. Met 16 atleten was Iphitos aanwezig, onder leiding van Mark Vlutters.

Eerst een gezamenlijke warming up met de pupillen. Daarna vertrok ieder naar zijn eigen onderdeel. Fem en Lotte gingen richting de sprint. Emma, Claire, Bente en Evi maakten zich klaar om te gaan verspringen. Na de sprint van de dames waren de jongens aan de beurt. Bob, Thijmen en Jochem maakten zich klaar voor de start. Na een spannende race klokten ze alledrie een mooie tijd. Bob en Thijmen liepen hierbij de 60 m net onder de 10 seconden.Hierna volgden voor de pupillen nog 2 onderdelen.

Ondanks de frisse wind ging ieder voor een nieuw persoonlijk record. En zijn er verschillende gesneuveld bij de pupillen. Rond het middaguur was de wisseling van de wacht. De junioren kwamen de pupillen aanmoedigen bij hun laatste onderdeel.Sem, Ben, Joep en Sep begonnen om 13:50 uur aan hun 80 m sprint. Daarna nog hoogspringen en speerwerpen. Een hoogtepunt  was de 1,30 m van Ben bij het hoogspringen.Voor Meike, Bart en Lars stonden er 4 onderdelen op het programma. Hoogtepunten hier waren een PR met de discus voor Meike (14,21m) en 2:29 op de 800m voor Lars. Het was een sportieve dag waarbij vele records werden gevestigd.

Wie een keer met een training wil meedoen is welkom. Stuur dan een mailtje naar . Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.iphitos.nl.

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud