Personeel Nedap doneert aan Stichting Leergeld Losser

Personeel Nedap doneert aan Stichting Leergeld Losser

Nedap NV, Techbedrijf uit Groenlo doneert via haar eigen ‘stichting 2017’ jaarlijks meerdere lokale goede doelen. Stichting 2017 beheert geld van medewerkers van Nedap en heeft daarvoor certificaten van aandelen Nedap gekocht. Met het dividend dat dit elk jaar oplevert, worden (uit naam van de medewerkers van Nedap) goede doelen ondersteund. Naast Stichting Leergeld Losser zijn nog 7 andere lokale goede doelen uitgekozen.

Voorzitter KVV

‘Bij Nedap willen wij echt iets veranderen in het leven van mensen. Daar komt onze drive vandaan in ons werk en daarom kiezen we er dus bewust voor om lokale goede doelen te steunen. Voor deze goede doelen is €750 een aanzienlijk bedrag, waar ze veel mee kunnen doen’, zegt Rogier van Vliet, medewerker bij Nedap Healthcare. ‘Vanuit mijn rol als voorzitter bij KVV Losser ken ik Stichting Leergeld Losser en weet ik dat zij echt impact maken in het leven van jonge mensen. Door hun bijdrage zijn vaak jonge kinderen toch in staat om bijvoorbeeld te sporten, of muziek te maken en hiermee onderdeel te zijn van onze lokale gemeenschap. Dat is mooi. Ook is het mooi dat bij KVV Losser maar twee mensen weten om welke kinderen dat gaat. Dus niemand wordt er op aangekeken dat zijn of haar contributie door Leergeld wordt betaald.’

Stichting Leergeld Losser

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen. Via ruim 100 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Personeel Nedap doneert aan Stichting Leergeld Losser

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud