De Nije op Locatie

De Nije op Locatie

Het komend jaar bezoekt De Nije Stichting met enige regelmaat een andere gemeente in Twente om in gesprek te gaan met mensen die geconfronteerd zijn (geweest) met kanker en hun naasten. Ook in onze gemeente zijn er bijeenkomsten.

Zo kijkt de stichting wat er in deze gemeenten leeft, waar de meeste behoefte (aan) is en kan zij onderzoeken hoe ze dat op locatie kan realiseren. Voor de gemeente Losser staan er dit jaar bijeenkomsten gepland in februari, april, juni, september en december.

20 februari gemeente Losser – Overdinkel

Donderdag 20 februari bezoekt De Nije Stichting  voor de tweede keer de gemeente Losser. Ook dit keer bent u van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur in ’t Trefhuus te Overdinkel. De Nije Stichting nodigt (ex)kankerpatiënten en/of naasten uit om, onder het genot van een kop koffie of thee op een laagdrempelige manier ervaringen te delen en mee te praten. 

Aanmelden

De bijeenkomst is gratis toegankelijk, aanmelden is echter zeer gewenst en kan via . Voor meer informatie en digitaal aanmeldformulier zie www.denijestichting.nl/nieuws.

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud