Nieuwe Manager CML stelt zich voor

Nieuwe Manager CML stelt zich voor

Zeven jaar lang was Mariola Dieperink centrummanager van Losser, maar per mei 2020 zal ik, Swenja Bruinink, samen met het bestuur van CML, het stokje van haar overnemen.

“Ik ben geboren en getogen in Losser en heb de afgelopen jaren onder andere ervaring op mogen doen op het gebied van marketing & sales bij twee prachtige Losserse bedrijven. Ik zie er enorm naar uit, naast mijn huidige baan (in het onderwijs), een bijdrage te kunnen leveren aan een levendig, vitaal en gastvrij Losser waar iedereen zich thuisvoelt.

Losser volop in ontwikkeling

Het centrum van Losser is volop in ontwikkeling, mijn doel de komende tijd is om Losser nog beter op de kaart te zetten. Er staat al een zeer goede basis. Aan mij de taak om samen met de ruim 100 ondernemers, gemeente, Tourist info, muziekschool, platform Losser, ondernemersverenigingen en de diverse werkgroepen naar een actief centrum om zodoende meer bezoekers naar Losser te trekken. Naast het organiseren van nieuwe activiteiten en bestaande evenementen te professionaliseren, hebben we dit jaar het  lustrum Halloween, waar groots uitgepakt zal gaan worden. 

Mocht je ideeën hebben of vind je het leuk om deel te nemen aan de organisatie van evenementen, neem gerust contact op met ons:

Op naar Losser, de Schatkamer van Twente. Daar mag je TROTS op zijn!CML is een samenwerkingsverband van en voor alle ondernemers in het centrum van Losser.”

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud