De nieuwe Fakkel heeft hoogste punt bereikt

De nieuwe Fakkel heeft hoogste punt bereikt

Op 18 maart heeft de nieuwe sporthal De Fakkel het hoogste punt bereikt. Door de corona zijn echter de officiële plichtplegingen afgelast. Hallo Losser wil tde bezoeker toch door wat foto’s een blik gunnen in de sporthal in aanbouw.

Opzet sporthal

Het wordt een duurzame en efficiënte sporthal zonder gasaansluiting en 600 zonnepanelen op het dak.

In nauw overleg met de hoofdgebruikers (Twents Carmel College, Combinatie ’64 en Volley ’68) is gekozen voor een sporthal met een afmeting van 26 x 67 meter. Deze sporthal is qua sport oppervlakte nagenoeg gelijk aan de oude Fakkel, maar veel efficiënter in te zetten, omdat ze opdeelbaar is in drie zaaldelen van 22×26 meter. Overdag kan het voortgezet onderwijs zo gebruik maken van 2 zaal delen en het basisonderwijs van 1 zaal deel.  Na schooltijd maken de sportverenigingen gebruik van de drie ruime zaaldelen. In deze variant is het mogelijk dat handbal Combinatie ’64 twee zaaldelen (= 1 handbalveld) en Volley ’68 één hal deel (= 2 volleybalvelden) gelijktijdig gebruiken.

Foto’s en artist impressions

Omdat het bij foto’s van een pand in aanbouw altijd lastig is om je voor te stellen hoe het wordt, zijn bij de foto’s ook 2 artist impressions geplaatst. 

 

 

 

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud