Losser voor elkaar

Losser voor elkaar

Het coronavirus houdt iedereen bezig. De maatregelen die we met elkaar in Nederland en ook in Losser moeten treffen hebben consequenties voor ons allemaal. In deze tijden is het zaak om zorg voor elkaar te hebben. Maar hoe doe je dat zonder het virus te verspreiden?

Wij vragen graag aandacht voor de website NLvoorelkaar.nl. Op deze website staan verhalen, tips en ideeën de helpen. Zo is er bijvoorbeeld het verhaal van één van de oprichtsters die met haar kinderen en vriendinnetjes kleurige kaarten stuurt naar verpleeghuis bewoners. Kleine dingen die grote waarde hebben.

Coronahulp

Maar NLvoorelkaar.nl doet meer. NLvoorelkaar.nl organiseert speciale vrijwillige hulp in deze Coronatijd: Coronahulp. Als u ondersteuning nodig heeft op welke manier dan ook kunt u dit melden op de site. Als u ondersteuning kunt bieden zoekt u op postcode. U vindt dan mensen in de buurt die boodschappen nodig hebben, de hond niet zelf kunnen uitlaten of hulp nodig hebben bij huiswerk.

Help mee!

Op dit moment maken nog weinig Lossernaren gebruik van NLvoorelkaar.nl. De Gemeente Losser en het team van Hallo Losser willen graag dat u weet dat dit platform er voor u is. Aarzel niet het te gebruiken! 

Klik hier voor de website NLvoorelkaar.nl.

Auteur: Wibo Haverkate
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud