An Lagerveld 90 Jaar

An Lagerveld 90 Jaar

Losser is vanaf deze week een 90 Jarige rijker namelijk de uit Utrecht afkomstige An Lagerveld.

Door de corona crisis konden haar kinderen en kleinkinderen niet fysiek bij haar ,maar dit mocht de pret niet drukken en daarom hebben haar kinderen besloten haar toch in het zonnetje te zetten.

Voor de verjaardag van An stond eigenlijk een familie weekend gepland + een lunch met haar broers en zussen uit het westen, maar door de corona crisis kon dit helaas niet doorgaan. Daarom hebben haar kleinkinderen een leuke actie bedacht om haar verjaardag toch niet vergeten te laten gaan. Ze hebben namelijk een oproep op facebook gedaan met de het bericht dat ze het superleuk zouden vinden als mensen haar een kaartje zoudensturen om te laten weten dat er aan haar gedacht worden met succes!

An ontving meer dan 80 kaarten en hier stond ze zelf ook versteld van.’’ Ik vind ontzettend leuk en lief dat mensen mij iets gestuurd hebben zo kan ik toch nog lachen in deze nare tijd’’.

An woont nog maar net in Losser en heeft alle jaren daarvoor in Utrecht gewoond. Afgelopen zomer was geen fijne zomer voor An want ze werd heel erg ziek. Doordat ze zo ziek was kon haar familie er niet snel bij en hebben ze besloten dat ze naar Losser kwam.” Gelukkig kwam er een huisje vrij op een leuke plek waar mijn moeder nu kan wonen en het is ook fijn dat ze nu lekker dichtbij ons is’’ aldus haar dochter. An en haar familie willen iedereen bedanken die een kaartje of bloemetje heeft gestuurd.

Namens Hallo Losser willen wij An feliciteren met haar 90 jarige verjaardag.

Tekst: Mike Schipper

 

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud