H. Maria Geboortekerk – Reserveren en maximaal 30 personen

H. Maria Geboortekerk – Reserveren en maximaal 30 personen

Gezien de zorgelijke ontwikkelingen van het coronavirus is het nodig te reserveren voor het bijwonen van de kerkdiensten in de H. Maria Geboortekerk. Conform de richtlijnen van de Rijksoverheid mogen slechts 30 personen de kerkdienst bijwonen en dit geldt helaas ook voor uitvaarten en huwelijksvieringen.

Reserveren

Reserveren is mogelijk per e-mail: óf telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur via het secretariaat 053 5381224.

 

Kerkdienst online volgen

Geadviseerd wordt de zondagsdiensten te volgen via het YouTube kanaal op de website MariaVlucht https://www.youtube.com/c/mariavluchtparochie te volgen. Op dezelfde website vindt u meer informatie.

Voorzorgsmaatregelen

Kerkbezoekers worden gevraagd een mondkapje mee te nemen en deze (alleen) bij het binnengaan en het verlaten van de kerk te dragen. Het spreekt voor zich de richtlijnen van het RIVM aan te houden: blijf thuis bij klachten, houdt 1½ meter afstand. Desinfecteer bij binnenkomst in de kerk de handen, volg de aangegeven routes en neem plaats in de banken daar waar gele stickers zijn aangebracht.

De vieringen op zondagmorgen zijn om 9.00 uur. Ook is er elke woensdagmorgen om 9.30u een kerkdienst, niet in de dagkapel maar in het kerkgebouw. Uit veiligheidsoverwegingen is er na de viering op zondag geen gelegenheid tot koffiedrinken, echter wel na de dienst op woensdagochtend. 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud