Groot Formule 1 festival in Losser

Groot Formule 1 festival in Losser

Op zaterdag 2 mei is Losser in de ban van het Formule 1 circus.

Houd deze datum vrij!

Zaterdag 2 mei is het dan zover. Dan zal het centrum van Losser zijn omgedoopt in een groot Formule 1 dorp. Op initiatief van het CML zullen het Raadhuisplein en het Martinusplein het toneel zijn van een waar Formule 1 spektakel.

Zelf  op het Grand Prix circuit van Zandvoort rijden?

Ja, dat kan. Er zal een simulator aanwezig zijn waarop je zelf als coureur op het Grand Prix circuit van Zandvoort kunt racen. In een echte Formule 1 auto zitten, ook dat kan.  Heb je voorkeur om in een Quad te rijden, dat kan ook. En voor de kleintjes, zij kunnen in E-autootjes ook een circuitje rijden. Op deze zaterdag is ook de training van de Nederlandse Grand Prix in Zandvoort te zien. Via grote beeldschermen kun je dan Max Verstappen volgen in de kwalificatie.

Hele centrum is Formule 1 gerelateerd

Tijdens het evenement zullen er allerlei F-1 gerelateerde stands aanwezig zijn. In een grote tent op het Raadhuisplein zal de horeca van Losser goed vertegenwoordigd zijn.

Kids Picasso nodigt kinderen uit

Op het feestterrein zijn grote schilderezels aanwezig, waar kinderen hun fantasie kunnen over de Formule 1 kunnen uitbeelden.

En voor de echte liefhebber

Om het geheel helemaal compleet te maken zullen er tijdens deze “racedagen”  de grid girls ook acte de présence geven. Het Formule 1 circus in Losser wordt mede mogelijk gemaakt door het Losserse “Cars en Stars Event” en door de ondernemers in Losser.

Wanneer ook al weer?

Zaterdag 2 mei 2020 van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Losser.

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud