Greune Deal voor individuele huishoudens

Greune Deal voor individuele huishoudens

In het kader van de doelstelling om in 2040 aardgasvrij te zijn heeft de gemeente Losser de Greune Deal ‘Aardgasloos’ ontwikkelt. De Greune Deal houdt in dat de gemeente Losser voor tien huishoudens de afsluitkosten voor het aanpassen van de woning naar aardgasvrij gaat betalen.

Losser promoot aardgasloos

Wie hieraan mee wil doen kan zich tot 1 mei aanmelden. De aanpassing naar aardgasloos moet nog wel dit jaar plaatsvinden.

Wethouder van Essen: “We vinden het als gemeente belangrijk om inwoners te stimuleren die laten zien dat aardgasloos wonen prima kan. Die stap naar aardgasloos moet beloond worden, en niet beboet. Dat is de reden dat Losser de 750 euro afsluitkosten voor tien huishoudens wil betalen.”

Greune Deal ‘Aardgasloos’

Wie van plan is om zijn of haar woning aan te passen naar een energievoorziening zonder aardgas in aanmerking wil komen voor de Greune Deal ‘Aardgasloos’ kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar . De aanmelding kan tot 1 mei 2020. De gemeente betaalt voor tien huishoudens de afsluitkosten van Enexis. Alle aanmelders krijgen zo spoedig mogelijk bericht. 

Wilt u uw huis verduurzamen? Neem contact op met Duurzaam Thuis Twente, de onafhankelijke wooncoaches komen graag bij u thuis om u van waardevolle tips te voorzien. Bel 088-18 50 130 of mail naar .

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud