Geen Corona besmettingen in Losser

Geen Corona besmettingen in Losser

GGD Twente deelt zelf geen cijfers meer over besmettingen per gemeente in Twente en verwijst naar de site van het RIVM. Op deze site staat dat er in Losser geen besmettingen zijn.

De site van het RIVM toont een kaart van Nederland met per gemeente het aantal besmettingen. Ook kunnen de gegevens als tabel geladen worden. Op de kaart en in de tabel is te zien dat er in Losser geen besmettiingen zijn op dit moment. Eerder meldde GGD Twente dat er één besmetting zou zijn.

“Met ingang van 17 maart 2020 publiceren wij op onze website geen cijfers meer over het aantal positief geteste mensen per gemeente in de regio Twente” staat op de site van GGD Twente. “Dit heeft te maken met het aangepaste testbeleid van het RIVM. Voor een update over het aantal patiënten met het Coronavirus per gemeente verwijzen wij u naar de website van het RIVM”.

29 besmette Twentenaren

Het totaal aantal besmettingen in Twente bedraagt nu 29 personen.

Het eerste getal in de tabel geeft het aantal besmettingen per 100.000 inwoners aan, het tweede getal het aantal personen dat besmet is.

Van 70 patiënten is de woonplaats nog onbekend. Het kan ook zo zijn dat er wel besmettingen in Losser zijn die nog niet bekend zijn bij het RIVM.

Klik hier voor de link naar de kaart van het RIVM.

Klik hier voor de Corona Informatiepagina Losser.

 

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud