Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

Vanwege de maatregelen, die door de overheid zijn opgelegd, gaan de activiteiten van IVN Oldenzaal-Losser e.o. tot 1 juni 2020 niet door.

De werkgroep ‘Natuurfotografie’ heeft toch een activiteit bedacht, namelijk een fotowedstrijd met het thema ‘Lente’.

Spelregels

Kijk voor het inzenden eerst goed naar de spelregels van deze fotowedstrijd. Deze staan op de website van IVN Oldenzaal-Losser e.o.

https://www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal-losser-eo/activiteiten/fotowedstrijd-lente

Wat is de bedoeling?

Iedereen die meedoet, mag 1 (één) foto insturen. Deze kan tot en met 30 april 2020 ingezonden worden naar het e-mailadres van de werkgroep: 

Vermeld bij het insturen van de foto in jouw e-mailbericht

  • Jouw naam
  • Leeftijd
  • Waarom je de foto hebt gemaakt?
  • Waar de foto is gemaakt?

Jury

Na 30 april 2020 zal er een jury alle foto’s beoordelen en kiezen de 3 winnende foto’s. De jury zal de foto’s beoordelen op perspectief, compositie, originaliteit, maar ook het verhaal achter de foto. Daarom is het ook belangrijk om bij het insturen van de foto iets te vertellen (in maximaal 100 woorden) over het maken van de foto. Bijvoorbeeld waarom je de foto hebt gemaakt en waar de foto is gemaakt. In deze periode blijven mensen wellicht veel thuis en kunnen misschien alleen maar foto’s maken op hun balkon.

De jury bestaat uit René Grouve, Herman Honsbeek en Michiel van Kalsbeek.

Uiteraard zullen en mogen zij zelf niet deelnemen aan de wedstrijd.

Prijzen

De 3 winnende foto’s zullen een prijs ontvangen. Dit kan zijn één jaar cadeaulidmaatschap voor IVN Oldenzaal-Losser e.o., een handboek fotografie of een tijdelijke abonnement voor 3 nummers van het Roots magazine.

Tot slot: We behandelen al je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij respecteren jouw privacy.

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Beeld & geluid, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud