Dagelijkse Video: Losser Vandaag

Dagelijkse Video: Losser Vandaag

RTV-Losser en Hallo Losser gaan samen een dagelijkse livestream uitzenden op Facebook met de titel: Losser Vandaag.

De komende 2 weken zal dagelijks op werkdagen van 16:00 tot 16:30 een programma gepresenteerd worden waarin Lossernaren praten over de actualiteit in Losser. Voor inwoners, ondernemers, bestuurders en vrijwilliger zal dit vaak ik het teken van de corona crisis zijn,

Vandaag 16:00 eerste uitzending

Vandaag vrijdag 3 april om 16:00 is de eerste aflevering te zien op de Facebook pagina’s van RTV-Losser (klik hier) en van Hallo Losser (klik hier). Ook zal de uitzending te zien zijn via de website van Hallo Losser.

Er wordt geen gebruik gemaakt van een studio. Alle deelnemers nemen vanuit hun eigen huis deel via een laptop met webcam. Met speciale software wordt het online gesprek via Facebook live uitgezonden. Voor degene die niet live kunnen kijken blijft de aflevering na afloop beschiklbaar op Facebook.

Het beeld en geluid kan mogelijk af en toe haperen, maar bij de eerste testopname ging het in ieder geval goed. 

Gasten: Jaimi van Essen en Ron Wolbert

Per aflevering zijn er twee presentatoren van Hallo Losser en/of RTV-Losser en twee of drie gasten uit de gemeente Losser die de actualiteit van de dag bespreken. Iedereen in de gemeente die een inkijk wil geven in hun dagelijkse leven tijdens de coronacrisi kan zich aanmelden als gast. Deelnemers moeten wel beschikken over een laptop of iPad en een goede internet verbinding.

Deze eerste aflevering zal gepresenteerd worden door Sietse Smit en Peter Langela. Als gasten zijn aanwezig wethouder Jaimi van Essen en Ron Wolbert van DuurzaamDichtbij.

Aanmelden

Wie iets wil vertellen over bijvoorbeeld de impact van de coronacrisis op haar of zijn bedrijf als ondernemer, of als zorgprofessional, mantelzorger, vrijwilliger, hobbyist, gedwongen thuiswerker, opa of oma of scholier kan zich aanmelden via

Voorlopig staan de uitzendingen gepland op werkdagen van 3 t/m 17 april van 16:00 – 16:30. 

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud