Burgemeester Kroon wenst iedereen veel sterkte en steun aan elkaar

Burgemeester Kroon wenst iedereen veel sterkte en steun aan elkaar

Het coronavirus is het gesprek van de dag. Het nieuws over corona volgt zich in rap tempo op en is van minuut tot minuut te volgen bij de liveblogs van bijvoorbeeld NOS, Tubantia en RTV Oost. De maatregelen die de overheid heeft getroffen, raken iedereen. Het zijn spannende tijden waarin we elkaar hard nodig hebben. Als gemeente doen wij er alles aan om de helpende hand te bieden waar nodig. Burgemeester Kroon wenst iedereen veel sterkte en steun aan elkaar.

”We leven in een spannende tijd. Dit treft iedereen persoonlijk, met zorg om de gezondheid voor kwetsbare dierbaren en om de eigen gezondheid. Het treft ondernemers die hun zaak moeten sluiten of op een andere manier hard worden geraakt door Corona.

Met veel enthousiasme en inzet voorbereide evenementen moeten worden afgelast. Het gedwongen thuisblijven raakt mensen die alleen zijn en zich alleen voelen. Geweldig dat zoveel mensen zich inzetten om anderen te helpen op allerlei verschillende manieren.

Van heel praktische hulp en zorg tot een praatje per telefoon. Professionals en vrijwilligers, noabers en verwanten. Diep respect heb ik voor ieders inzet. Onze ambtenaren en wethouders zijn zeer gemotiveerd in touw om de helpende hand te bieden waar nodig.

Als burgemeesters hebben wij intensief contact in een regionaal crisisteam. Hoe ga je om met de Haagse richtlijnen? Het is improviseren voor iedereen. Ik wens iedereen heel veel sterkte en steun aan elkaar.”

bron: Gemeente Losser

Klik hier voor de Corona Informatiepagina Losser

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud