Burgemeester interviewt inwoners over corona

Burgemeester interviewt inwoners over corona

Vrijdag 2 oktober heeft burgemeester Cia Kroon van Losser 3 Lossernaren geïnterviewd over de nieuwe maatregelen die getroffen zijn nu corona weer in ernstige mate van zich laat horen.

Corona veiligheidsmaatregelen

Dit houdt in dat u een uitzending ziet anders dan u van ons gewend bent. We kunnen vanwege de voorschriften maar met 4 mensen in één ruimte werken. Eén cameraman, de geïnterviewde en de interviewers. Neemt niet weg dat we u een zo duidelijk mogelijk beeld en geluid proberen te presenteren.

Hoe serieus worden de voorschriften genomen

Besmettingen komen steeds dichterbij. Ook in Losser worden mensen besmet met het coronavirus. De inwoners, Bob Volmer, Jan Riesewijk en Mascha Frielinck geven aan hoe zij over de nieuwe maatregelen denken en hoe ze er mee omgaan. 

Zorgen

De burgemeester maakt zich ernstige zorgen over de toename van het aantal besmettingen in Twente en in de gemeente Losser. Ze wil zoveel mogelijk benadrukken dat de maatregelen serieus genomen worden, dat de mensen op elkaar letten en vooral samen de regels naleven. Als u op onderstaande link klikt, kunt het interview zien en beluisteren.

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud