Buitengoed, een nieuwe naam voor een vertrouwd adres

Buitengoed, een nieuwe naam voor een vertrouwd adres

Buitengoed, met deze  gloednieuwe naam hebben Kühlkamp Buitenhout en Kühlkamp Buitendesign & Wellness een frisse start van het tuinseizoen 2020 gemaakt.

Inrichting van de tuin

Er wordt de laatste jaren steeds meer aandacht aan de inrichting van de tuin besteed. De stijl van binnen wordt doorgetrokken naar buiten en alles is erop gericht om het buitenleven te verlengen en het zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Het assortiment van Buitengoed speelt in op deze trend door producten te leveren die het buiten net zo aangenaam maken als binnen. De slogan “geniet van buiten” benadrukt deze tendens nog eens extra.

Voor meer dan hout alleen

Van oudsher is Kühlkamp een houthandel en tuinhout zal ook bij Buitengoed een belangrijk onderdeel van het assortiment blijven. In de loop der jaren is het leveringsprogramma aanzienlijk uitgebreid en zijn er kwalitatief hoogwaardige producten toegevoegd om tuin en terras aan te kleden. De naam Buitenhout dekt daarom de lading niet meer. Buitengoed geeft perfect aan waar het bedrijf voor staat: de levering van een range mooie producten om nog meer van de tuin te genieten. De nieuwe huisstijl sluit hier goed bij aan, waarbij de naam Kühlkamp nog niet helemaal vergeten wordt.

Tuintrends 2020

Als we de tuintrends van 2020 bekijken, dan vormen de producten van Buitengoed een goede basis. Het uitgangspunt is: elk seizoen heeft zijn eigen charmes, laten we er van genieten. Een van die trends die hierop inspeelt is de vierseizoenen-tuin. Hierbij hoort bijvoorbeeld een overkapping, aangevuld met een terrasverwarmer voor frisse dagen en een buitenkeuken voor de zomer- of winterbarbecue. Een andere tuintrend is de ontstress-tuin, een tuin om tot rust te komen. Hier horen dan weer comfortabele buitenmeubelen bij of zelfs een stukje wellness in de vorm van een jacuzzi. Onder andere door inspiratie op vakbeurzen op te doen, wordt het assortiment van BUITENGOED continue aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd.

Meedenken met de klant

Buitengoed levert zowel aan de particuliere als aan de professionele markt. Hoveniers, gemeentes en andere zakelijke klanten vinden hun weg al jaren naar Losser. Maar ook particulieren zijn van harte welkom op de fysieke vestiging in Losser. Meedenken met de wensen van de klant en een eerlijk advies over de mogelijkheden die een tuin kan bieden, staan hoog in het vaandel. Dit gebeurt overigens ook met de online bestellingen via de webshop. Buitengoed wil niet alleen dozen schuiven, dus als een medewerker het idee heeft dat er iets niet klopt, wordt er altijd contact met de klant opgenomen voor nader overleg zodat er nog van product gewisseld kan worden.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud