Braakstraat bij parkeerplaats Langenkamp vanaf 11 mei afgesloten

Braakstraat bij parkeerplaats Langenkamp vanaf 11 mei afgesloten

Vanaf maandag 11 mei starten de werkzaamheden aan de Braakstraat. Deze straat is tussen de Langenkamp en de kruising met de Kosterstraat vanaf dan volledig afgesloten.

U kunt het centrum het beste bereiken via de noordkant van de Gronausestraat, vanaf de rotonde met de Enschedesestraat. Parkeerplaats ‘t Zijland blijft via een tijdelijke weg bereikbaar.

Ook start het bouwteam met het tweede gedeelte van parkeerplaats Langenkamp, een stukje van de parkeerplaats bij sporthal De Fakkel en de kruising Gronausestraat-Langenkamp. Het asfalt en straatwerk worden van deze kruising verwijderd, maar de straat Langenkamp blijft bereikbaar via een tijdelijke weg.

Einde fase vier in zicht!

De vierde fase van Centrumplan Losser is maandag 11 mei klaar. Sinds afgelopen maandag zijn de eerste parkeerplaatsen van parkeerplaats Langenkamp weer bereikbaar. Deze week straten de stratenmakers in volle vaart door, zodat u volgende week een ruime keuze aan parkeerplaatsen heeft. Ook de Brinkstraat is dan weer open.

Glascontainers

De glascontainers die aan de Braakstraat bij parkeerplaats Langenkamp stonden, worden weggehaald. U kunt uw glas kwijt in de glascontainers op de tijdelijke plek aan de Brinkstraat tussen de Zeeman en de voormalige bibliotheek.

Netwerkkastje voor Pets & Co

Zoals al eerder gemeld staat voor de dierenwinkel Pets & Co op een parkeerplaats nog een kastje, waar overigens keurig omheen gestraat is. Bij navraag door Hallo Losser blijkt het vermoeden correct, dit kastje is voor vaste kabel TV.  Graag opletten dat u het kastje niet omver rijdt want anders zitten de omwonenden zonder internet / tv / telefoon en pinnen. Verplaatsing is aangevraagd maar planning nog niet bekend.

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud