Bezoekersrecord seniorencarnavalsavond De Tuffelkeerlkes

Bezoekersrecord seniorencarnavalsavond De Tuffelkeerlkes

Woensdagavond 19 februari 2020 was voor De Tuffelkeerlkes oet Lutt het begin van het aankomende carnavalsweekend. Ieder jaar organiseert de vereniging een seniorencarnavalsavond in hun residentie Jossie. Een feestavond waarop inwoners van De Lutte en omgeving in de leeftijd van 60 jaar en ouder van harte welkom zijn.

De Tuffelkeerlkes bieden deze avond geheel kosteloos aan en zorgen voor hapjes, drankjes en een gevarieerd programma met optredens van lokale artiesten. Waarbij er een grote doos met humor wordt opengetrokken. Zo verschenen onder andere Proatpoal en Jan Riesewijk woensdagavond op het podium, maar ook leden van de vereniging en dorpsgenoten. De avond eindigde met een spetterend Zwanenmeer, welke onder andere door de huidige en oud-voorzitter van De Tuffelkeerlkes, Gerald Riesewijk en Martin Nijhuis, werd gedanst. 

De avond werd drukbezocht. Er waren meer dan 110 ouderen aanwezig. Tevens was er hoog bezoek vanuit de gemeente Losser. Burgemeester Cia Kroon en wethouder Harry Nijhuis waren aanwezig in het publiek en genoten zichtbaar van de diverse acts. Dat gold ook voor de vertegenwoordiging van KBO De Lutte en bevriende hoogheden van de JKL en de Bosdûvelkes. Een geslaagde avond, dankzij de inzet van alle vrijwilligers en lokale artiesten, die volgend jaar wederom tot de festiviteiten van De Tuffelkeerlkes behoort met hopelijk opnieuw zo’n grote opkomst.

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud