Atelier Theussing wint etalagewedstrijd

Atelier Theussing wint etalagewedstrijd

De etalagewedstrijd van 2020 is dit jaar uitgereikt aan Annette Theussing van Atelier Theussing aan de bernardleurinkstraat 34.

Zoals elk jaar is er weer fanatiek geëtaleerd voor de etalagewedstrijd van de Gaffelaoskes. Annette Theussing die in 2017 de orde van verdienste heeft gekregen voor haar tomeloze inzet voor onze prachtige gemeente en ook in 2018 de etalage wedstrijdprijs in de wacht heeft gesleept, heeft ook in 2020 weer de mooiste etalage weten te creëren. Namens de Losserse ondernemers heef Annette nog een klein woordje gehouden om de deelname aan de talagewedstrijd weer op te peppen en de Losserse ondernemer weer actief mee te laten doen! Wij (de gaffelaoskes) willen de de Losserse ondernemer dan ook van harte aanmoedigen om volgend jaar ons dorp weer op en top carnavalesk de versieren in hun etalage met de nodige exposure als gevolg.

Annette bedankt de gaffelaoskes voor deze prijs en hoopt dat haar mede ondernemers volgend jaar veel creativiteit zullen vinden om hun winkel in een mooi daglicht te stellen. De winnende winkel zal beloond worden met een leuke aanwezigheid tijdens de carnaval.

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud