AJc'96 heeft contract met Niek Woesthuis met twee jaar verlengd

AJc'96 heeft contract met Niek Woesthuis met twee jaar verlengd

Niek Woesthuis heeft zijn contract bij AJc’96 met twee seizoenen verlengd.

Voorzitter Robert de Vries

We hebben veel vertrouwen in Niek en willen verder op de ingeslagen weg. Die weg heeft twee rijbanen. Er is natuurlijk het eerste elftal waarvoor hij verantwoordelijk is. Maar we hebben Niek heel specifiek ook de opdracht meegegeven te zorgen voor de juiste doorstroming vanuit de jeugd. Er komen zeer talentvolle lichtingen aan de komende jaren, mede daarom hebben we besloten deze unieke stap te zetten en het contract met twee jaar te verlengen. Uniek, want ik denk niet dat we eerder een contract voor twee seizoenen met een trainer zijn aangegaan. En dan doen we het in unieke tijden. Laat het vooral iets zeggen over onze intenties om er echt voor te zorgen dat onze jeugdige talenten op de best mogelijke manier begeleidt worden naar hopelijk een plek in de eerste selectie.

Niek is jong, ambitieus en talentvol. Daarnaast is het bijzonder prettig dat hij uitstekend communiceert en heel goed samenwerkt met de verschillende geledingen binnen de vereniging. Mooi om te zien is ook dat hij in de korte tijd dat hij bij ons is al heel snel uitstekend weet hoe de jeugdelftallen eruit zien. Zijn ervaring als jeugdtrainer bij FC Twente zal hem daarbij goed van pas komen. Ook de huidige selectie is zeer tevreden, hoewel iedereen natuurlijk graag wil voetballen. Al met al is Niek voor ons de man gebleken die de komende jaren aan iets moois kan gaan bouwen.

Trainer Niek Woesthuis

Ik heb het erg naar mijn zin bij AJc’96. Er staat een hele goede selectie, waarbij we ook nu al jeugdspelers inpassen. Dat blijven we ook doen, vooral als er straks weer een normale wedstrijd gespeeld mag worden. Op dit moment trainen die jonge mannen bij hun eigen elftal omdat ze daar nog normaal mogen trainen. De samenwerking met de jeugdtrainers verloopt ook uitstekend. De groep is hecht en probeert ook in deze tijden verbonden te blijven aan elkaar. De gehele staf werkt daar goed in mee, iedereen voert zijn/haar taken uitstekend uit. Daarnaast is AJc’96 een club naar mijn hart. Iedereen is hier welkom, iedereen wordt gerespecteerd en alle deuren staan open. Dat past goed bij mij. Ik ben zeer tevreden met deze verlenging voor twee seizoenen, daar spreekt vertrouwen uit en het geeft mij de kans verder te bouwen. Er komen zoveel talentvolle jongens aan die ik heel graag op een goede manier wil begeleiden naar volwaardige eerste elftal spelers. Die kans krijg ik nu, we kunnen verder bouwen aan ons plan om een zo sterk en stabiel mogelijk team te bouwen met voornamelijk jongens uit Losser, dat vindt het bestuur belangrijk. Daar sta ik volledig achter overigens, en aan die doelstelling gaan we met z’n allen verder werken.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud