Afscheid en jubilaris bij De Zonnebloem De Lutte/Beuningen

Afscheid en jubilaris bij De Zonnebloem De Lutte/Beuningen

De Lutte/Beuningen – Tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering van De Zonnebloem afd. De Lutte/Beuningen werd afscheid genomen van drie gastvrouwen, die zich gedurende vele jaren hebben ingezet voor De Zonnebloem en vooral voor haar gasten.

Jose Bossink, Paula Boers en Marietje Brookhuis werden door voorzitter, Jeroen ter Braak, bedankt voor hun inzet en betrokkenheid bij De Zonnebloem. De dames werden verblijd met een grote bos bloemen en Paula Boers en Marietje Brookhuis werden daarnaast verrast met een oorkonde en werden benoemd tot ere-lid.

Mevrouw Boers was sinds 1992 actief voor De Zonnebloem, eerst binnen het bestuur als secretaris en later als gastvrouw. De eerste jaren binnen het bestuur deed ze dat samen met Marietje Brookhuis die toen voorzitter was. Mevrouw Brookhuis was sinds 1973 actief waarbij ze vele jaren de functie van voorzitter heeft bekleed. De laatste jaren was ze gastvrouw voor meerdere gasten in De Lutte. Mevrouw Bossink, die sinds 2013 actief was voor De Zonnebloem, heeft besloten te stoppen in verband met andere drukke werkzaamheden.

Ook mocht de voorzitter mededelen dat mevrouw Lenie Seiger voor haar 25-jarig jubileum als vrijwilliger bij De Zonnebloem het gouden Zonnebloem insigne in ontvangst mocht nemen. Helaas was zij niet op de vergadering en werd zij thuis verblijd met een mooie bos bloemen en werd haar de penning opgespeld.

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Beuningen, De Lutte, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud