Zuivelhoeve met Roy 12½ jaar in Losser

Zuivelhoeve met Roy 12½ jaar in Losser

Het is 12½ jaar geleden dat Roy Wiegerink in Losser neerstreek aan de Kerkstraat 34

Eigen zaak

Roy was in dienst van een kaashandelaar en stond op verschillende markten in Overijssel om kaas en aanverwante artikelen aan de man-vrouw te brengen. Het was zijn wens om voor zijn 40e verjaardag een eigen zaak te hebben. En dat is hem gelukt toen hij 37 was. Aan de Kerkstraat nam hij de Zuivelhoeve over. En hij nam niet alleen de Zuivelhoeve over, maar ook de daar werkende personeelslid Gerda Lentfert. Gerda heeft, had veel ervaring in de detailhandel want ze werkte in een zonnestudio, een grote supermarkt in Overdinkel en in de kaasverkoop. Samen verhuizen ze later naar de Langenkamp. 

Feestje

Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober vieren Gerda en Roy dit leuke jubileum. En daar mag de hele Losserse bevolking van meegenieten. Op alle gekochte artikel vanaf € 10,00 wordt 25% korting gegeven.

Franchisebedrijf

Een franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever) die de franchisenemer het recht geeft om tegen betaling een zaak met die handelsnaam te exploiteren. Dit is voor mij de ideale combinatie. En de Zuivelhoeve heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat past precies in mijn straatje want met kwaliteit win je het altijd. Daarnaast maken we veel producten zelf. Een voorbeeld daarvan is de eiersalade die hier gretig aftrek vindt.

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud