Uitreiking Koninklijke Onderscheiding 

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding 

Burgemeester mevrouw Cia Kroon heeft zojuist (dinsdagavond 25 juni) een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Lianne Spanjer – Mulder uit Losser.

Lid in de Orde van Oranje Nassau

Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de Handbalvereniging (HV) Combinatie ’64 in sporthal De Fakkel. Lianne Spanjer is al 34 jaar in touw voor Handbalvereniging Combinatie 64. Burgemeester Cia Kroon begon haar speech met het benoemen van de verschillende functies die Lianne met hart en ziel vervuld, bestuurslid jeugdcommissie, technische commisie, het organiseren van de tournooien, het jaarlijkse jeugdkamp en niet onbelangrijk de roosters voor de zaaldiensten. Al dertig jaar organiseerd ze het kersthandbal toernooi voor alle basisscholen in Losser.

Naast al deze activiteiten bij uw eigen vereniging doet u nog meer vervolgde Cia Kroon haar betoog. Sinds 1990 bent u, samen met u collega in de buut te vinden tijdens de gala van de politie eenheid Oost Nederland. 

Al vele jaren is zij de centrale spil in de vereniging en de sporthal de Fakkel lijkt wel het 2e huis voor Lianne. De onderscheiding werd in een warme sporthal opgespeld. Een van de laatste activiteiten in de Fakkel.

Overzicht van activiteiten

  • 1985 – heden Bestuurslid, technische commissie en jeugdcommissie van de Handbalvereniging Combinatie ’64
  • 2003 – heden Contactpersoon Nederlands Handbal Verbond
  • 1990 – heden Organisatie van de buut van het politiegala (carnaval)

Auteur: Ingrid Legters
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud