Smokkel Koffie

Smokkel Koffie

Ondernemers Club Overdinkel (OCO) introduceert Smokkel Koffie

De Ondernemers Club Overdinkel met bijna 80 leden is sedert haar oprichting, juni 2016, meer dan actief. Kansen zien, verbinden maar ook zelf initiatieven ontplooien en Overdinkel promoten behoort tot onze doelstelling. Voor ca. twee jaar geleden heeft de OCO de Smokkel Öllie geïntroduceerd. Helemaal in de lijn om Overdinkel om te turnen tot Smokkeldorp.

Veel werk is er ook verzet door de ‘Smokkel’ groep, Dorpsraad en Twents Rondje Om. Al met al ook een succes voor de Smokkel Öllie welke niet meer weg te denken is. Een promotie topper welke ons nog bijstaat in de Smokkelfietstocht. Hier kwam nadien veel vraag naar de Smokkel Öllie. Dus heeft het bestuur OCO gemeend dat de tijd rijp is om er een topper naast te zetten: Smokkel Koffie. Heerlijk drinkbaar en in de koude maanden van het jaar nog lekkerder door deze koffie iets verwarmen en te garneren met een toef slagroom. Inmiddels is deze Smokkel Koffie in de verkoop.

Met name ondernemers en inwoners die ‘iets’ willen meenemen naar een bezoek, geven graag ‘iets’ weg uit eigen dorp. Zowel de Smokkel Koffie als de Smokkel Öllie zijn te koop bij PLUS Bellers en de Cafetaria De Boemerang in Overdinkel en Slijterij Het Raedhuys in Losser. Verdere info via

 

Auteur: Ingrid Legters
Geplaatst in: Archief, Gemeente, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud