RTV Losser kijkt terug op succesvol 2018

RTV Losser kijkt terug op succesvol 2018

Het aantal bezoekers/luisteraars op de website, Facebook en YouTube is behoorlijk toegenomen en ze hebben een eigen studio in gebruik genomen. Het jaar werd afgesloten met een succesvolle “Duchenne” actie tijdens de kerstmarkt.

Subsidies

Met behulp van een aantal subsidies van o.a. de Rabobank en  het Ketelhuis hebben ze een computer voor de videomontage kunnen aanschaffen. En door een bijdrage van de gemeente en de dorpsraad hebben ze nu de beschikking over een draadloze microfoon set, waarmee ze kwalitatief en kwantitatief kunnen groeien. Om deze groei te realiseren zijn ze op zoek naar enthousiaste mensen die hun team willen versterken. Ervaring is zeker geen vereiste!

Ze willen ook jongeren met ideeën over radio en tv maken, graag uitnodigen om zich bij hen aan te sluiten. Ze zoeken mensen voor de volgende werkgebieden:

  • Webdesign ( WordPress)
  • Redactie ( teksten en formats schrijven)
  • Presentatie ( zowel radio als tv)
  • Camerawerk
  • Film-editing

Open dag RTV op zaterdag 19 januari 2019

RTV Losser organiseert op zaterdag 19 januari een open dag  in hun studio in het Lossers Hoes. Belangstellenden kunnen dan een kijkje nemen in hun studio in de kelder van het Lossers Hoes. De studio is van 11 tot 14 uur voor het publiek geopend.

Mocht je vragen hebben of wil je zelf een afspraak  maken om de mogelijkheden te bespreken, kun je contact opnemen met Bert Bos via

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud