Oud en jong met vrolijke gezichten

Oud en jong met vrolijke gezichten

Dankbare ouderen genieten van “Make my day”

Een gezellige middag

Het was dinsdagmiddag om 13.00 uur een drukte van belang voor het “Losser Hoes”. Ruim 30 ouderen hadden zich verzameld om deel te nemen aan een project dat door leerlingen van het Carmel College was bedacht. Zij vonden het belangrijk dat ouderen elkaar blijven tegenkomen en het met elkaar gezellig hebben.En zo ontstond het idee om een gezellige middag te organiseren. Daarbij kregen zij de helpende hand van gemeente Losser en van de Stichting Fundament.

Programma presenteren

Vol trots konden Sam van de Woning, Floris van Urk, Guusje Snippert en Marit Wagelaar dan ook hun programma presenteren. Allereerste een tochtje in de huifkar door Losser, gevolgd door een bezoek aan de steenfabriek. Daar reed het bekende treintje over het terrein, waarbij vrijwilligers de nodige informatie verschaften. En natuurlijk was er koffie met krentenwegge. Tot slot werd het gezelschap in de huifkar terug gereden naar het “Lossers Hoes” waar een heerlijk stamppotbuffet klaar stond.

Ook vrolijke leerlingen

En na afloop waren er alleen maar vrolijke gezichten, niet alleen van de deelnemers, maar zeker ook van de vier leerlingen van het Carmel College die de vele bedankjes van de ouderen trots in ontvangst namen. Hun invulling van het project “Make my day” was niet voor niets als beste idee uitgeroepen.

 

KlikAuteur: Henri Schuite

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud