Maak bij LTC Losser kennis met tennis

Maak bij LTC Losser kennis met tennis

Na het succes in 2018 biedt de Losserse Tennisclub, ook dit jaar weer, voor Senioren (17+) de mogelijkheid in de maanden mei en juni kennis te maken met tennis tegen een speciale prijs. Tennis is een sport die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Ook voor “50+ers” een ideale vorm van bewegen. Je kunt op ieder moment dat het je uit komt met iemand gaan tennissen.

Drie tennislessen

De kennismaking bestaat uit drie tennislessen om de belangrijkste slagen, te weten forehand, backhand en opslag te leren. De lessen, in groepjes van 4 tot max. 8 deelnemers, worden gegeven op tennispark “De Smalmaat” op zondagmorgen 12 en 19 mei en 2 juni vanaf 10.00 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de trainingstijden in overleg met de trainer afgesproken. De lessen worden gegeven door onze clubtrainer Alexander Postma.

De kosten voor 3 lessen bedragen € 20,00 p.p. waarbij de club de rackets en ballen in bruikleen beschikbaar stelt. Wanneer je na de proeflessen besluit om verder te gaan met tennissen is het mogelijk om in juni, augustus en september nog 8 aansluitende lessen te volgen voor € 50,00 p.p. Dag en tijd wordt in onderling overleg bepaald. Wanneer je deze extra lessen gaat volgen en de intentie hebt om lid te worden van de Losserse TC mag je de rest van het seizoen gratis gebruik maken van de tennisbanen.

Interesse gewekt? Meld je aan vóór 6 mei onder vermelding van naam en telefoonnummer via

Informatie over lidmaatschap van LTC en aanmeldingsformulier is te vinden op de site van de Losserse Tennisclub https://www.ltc-losser.nl.

Clubleden kunnen onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen en faciliteiten.

Auteur: Theo Kip
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud