Lunch 2e Kerstdag succes

Lunch 2e Kerstdag succes

Het was bijzonder gezellig tijdens de Kerstlunch op 2e Kerstdag in de Wegwijzer in Losser. Selina Eulderink, begaan met de eenzame mens had deze uitgenodigd voor deze Kerstlunch. Ze wil de mensen laten zien dat Kerst meer is dan kadootjes geven en ontvangen. Ze wil ze laten zien dat Kerst ook naastenliefde betekent. 

Selina

“Ik weet wat het is om iemand te missen. Mijn vader is op jonge leeftijd overleden. Ik weet dat er op de wereld veel mensen zijn die dat ook is overkomen. Vandaar deze actie. En ik heb heel veel medewerking gekregen van mensen die dit een goed idee vonden. De Wegwijzer ben ik dank verschuldigd omdat ze de ruimte beschikbaar hebben gesteld. Alle sponsoren wil ik danken voor hun bijdragen. Het is hartverwarmend om mee te maken dat mensen zich voor anderen in willen zetten. Er hebben zich 11 mensen opgegeven om Aan deze lunch mee te doen. Er zijn natuurlijk veel meer eenzame mensen maar voor het begin is dit niet slecht. Deze mensen hebben in elk geval genoten in gezelschap. Ik overweeg om dit volgend jaar te herhalen en er is een mogelijkheid dat ik het al met het aanstaande Pasen doe.” : zegt Selina. 

Leun op mij

Naast het feit dat Selina een gouden hart heeft, heeft ze ook een prachtige stem. Onder begeleiding van de gitarist Lars Bekkenkamp bracht ze enkele liederen ten gehore, waaronder ook het heel toepasselijke “Leun op mij.”

Kerstsfeer

Er werden gedichten voorgedragen en liederen gezongen. Kinderen hielpen mee om het eten te serveren, wat op zich al een leuke belevenis is. Het Twents A Capella Ensemble was ter plaatse en deed een duit in het zakje, met Stille Nacht, om de Kerstsfeer op niveau te brengen. 

 

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud