Kerst-handbal toernooi

Kerst-handbal toernooi

49ste Kersthandbaltoernooi voor basisscholen gemeente Losser

Schoolhandbal toernooi

Ook deze kerstvakantie mag natuurlijk het schoolhandbaltoernooi niet op de agenda ontbreken. Hiervoor kan er  op vrijdag 3 januari 2020 gelukkig gebruik gemaakt worden van Sporthal Luttermolen in De Lutte. Uiteraard zal het voor iedereen even wennen zijn, maar ze verwachten er weer een mooie, sportieve dag van te maken. Bij schoolhandbal draait het vooral om spelvreugde, samenwerken en je inzetten voor een goed resultaat.

Leren samenwerken

Kortom: leren samen spelen en samenwerken, onder de vlag van je school! Voorop staat dat de deelnemende jongens en meisjes en hun begeleiders veel plezier aan de, mede door het grandioze succes van het Nederlandse damesteam, populaire handbalsport mogen beleven. Er hebben zich 5 meisjes-teams en 7 jongens/mix-teams ingeschreven. De Veldzijde en De Plechelmusschool zullen proberen hun titel te verdedigen op vrijdag 3 januari 2020.

Inzet vrijwilligers

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en eigen scheidsrechters van Combinatie ’64 kunnen ongeveer 120 kinderen kennismaken met handbal. Uiteraard kan elk team de steun van hun supporters goed gebruiken en hopen ze dus ook dat de tribunes steeds goed bezet zijn. Vanaf 10:00 uur worden de poulewedstrijden gespeeld. Ze eindigen die dag met onderstaand schema:

  • 14:50 Meisjes3e/4e plaats
  • 15:05 Jongens/Mix3e/4e plaats
  • 15:25 MeisjesFinale
  • 15:45 Jongens/MixFinale

Om ongeveer 16:05 uur zullen de bekers uitgereikt worden door wethouder H. Nijhuis en onze voorzitter Maikel Morzik. De winnaars van het 49ste Kersthandbaltoernooi krijgen tevens de Gerrit-Scholten-wisselbokaal en mogen de gemeente Losser in het voorjaar vertegenwoordigen bij het Twents Schoolhandbalkampioenschap 2020.

Auteur: Ingrid Legters
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud