Joy en Carla Laarhoven 60 jaar getrouwd

Joy en Carla Laarhoven 60 jaar getrouwd

Beide zijn geboren in Indonesië, Carla(77) in Batavia en Joy(81) in Bandung. In 1956 hebben ze elkaar ontmoet op de Willem Ruys waarmee beide met hun families op zaten voor het vervoer naar Nederland. Ze zijn in 1959 in Groenlo getrouwd.

Joy werd beroepsmilitair bij de luchtmacht en is zijn hele werkzame leven gestationeerd geweest op de vliegbasis Twente. Ze kregen een huis in Losser en hebben heel lang in de Havikstraat gewoond. In 1972 zijn ze verhuisd naar de Richterstraat waar ze in een hele leuke buurt wonen en het erg naar hun zin hebben.

Joy en Carla Laarhoven 60 jaar getrouwd

Bekend

Het echtpaar is een bekende verschijning in Losser. Hij is Koninklijke Onderscheiden en is ieder jaar bij de bijeenkomst van alle gedecoreerden op Koningsdag. Ook heeft hij eerst de zilveren en later de gouden gemeentespeld van Losser ontvangen. De gouden gemeentespeld heeft hij ontvangen op 25 augustus 2016 toen hij afscheid nam als voorzitter van de Breughel organisatie. Hij is nog steeds beschikbaar in de werkgroep techniek, op- en afbouw. Ook St. Martinus, de reus van de Bruegheloptocht, blijft zijn aandacht houden.

Nu is Joy nog actief bij Domijn. Het echtpaar heeft 2 kinderen, een dochter woont in Londen, met nog een studerend kind in Engeland. De zoon woont in Losser en is al heel lang lid van de Tukkers (grote trommel, bekken). Carla heeft vroeger heel veel gekookt voor grote groepen, zoals de carnaval. Nu niet meer. Ze vieren hun 60 jarig huwelijk op zaterdag 22 juni bij café Heijdemann.

Actief

Beide zijn goed bij de tijd en hebben hobby’s te over. Carla vermaakt zich opperbest in haar prachtige tuin en Joy is nog steeds verbonden aan het verenigingsleven in Losser. Zo maakt hij bijvoorbeeld elk jaar het schild voor Prins Carnaval. Dit jaar was dat de 36e keer. Joy bezoekt nog steeds de sportschool en zijn ledematen soepel te houden.

Burgemeester Cia Kroon bezocht het bruidspaar op maandagmiddag 17 juni in hun woning en bracht de felicitaties over.

Joy en Carla Laarhoven 60 jaar getrouwd

Auteur: Sietse Smit
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud